Alla inlägg den 28 mars 2016

Av Terese - 28 mars 2016 21:36

Vaknade upp till strålande sol och vindstilla (till skillnad från gårdagens storm). Efter frukost gjorde vi oss klara och tog en promenad längst med kanalen till Gåsvik där mammas bror (även han heter Janne) med sin fru Kajsa bor. Två av döttrarna, Karolina och Madelen, var också där med familj/sambo.

Det var riktigt varmt och en skön promenad som tog ca 40 minuter. C somnade såklart i vagnen.

Vi fick träffa Jannes nya hundvalp Rach. En tibetansk mastiff med isblåa ögon. Jättefin!

Efter samma promenadväg hem igen satt vi sedan på altanen hemma hos mamma och pappa och njöt av solen. Maria och Andreas gjorde sig klara för att åka till Stockholm (Andreas sedan vidare till Kungälv) och pappa skjutsade dem in till Norrtälje.
Niklas, Johanna och Otis kom förbi en stund.

Min och Caspians sista kväll på Väddö. Nu har vi varit här en hel vecka. Det har gått fort och varit jättemysigt! Caspian känner sig som hemma här hos sin mormor och morfar och det glädjer mig!

Av Terese - 28 mars 2016 20:13

Idag har vi spenderat större delen av dagen utomhus. Vi körde en gammal goding i form av allemanut (tipspromenad som jag själv stod bakom) med avslutande korvgrillning framme i mål. Riktigt kul och mysig aktivitet i bästa vänners sällskap!

Pappa och jag gick i förväg och hängde upp frågor längst med vägen samt riggade grillplatsen nere vid kanalen. Caspian var under tiden kvar hemma och käkade lunch med mormor, moster och Andreas. Han fick sedan gå (åka) tipspromenad ihop med dem ner till oss.

Inget vidare badväder. Soligt men blåsigt och kallt.

Efter drygt en timme började de första allemanut:arna droppa in och en efter en stund var alla på plats och i full gång med grillningen.

Linda och Björn med sina killar Elias och Emil.

Otis med busfaster Maria. Jag är självutnämnd sötfaster.

Far och son - lika som bär. Brorsan och Otis. Mamma i bakgrunden.

Andreas svarar på tipsfråga.

 

Caspian i Siwans goa famn och sedan inbäddad i filtar i sin vagn.  

Busfaster som sagt.


Pappa, Margita, Fabian (min gudson som blivit stor) och Björn.

 

Min gofis i min famn.

   

Gruppbild. Alla är med förutom Siwan och Anton som avvek lite tidigare än oss andra. Självutlösaren på mobilens kamera använder man inte så ofta men det funkar ju riktigt bra!

Hade önskat att Momo var med oss.

Här fotar Kennet. Vid 15-tiden åkte gästspelarna hem och vi andra spenderade eftermiddagen framför en film (En underbar jävla jul). Caspian sov middag undertiden - trött efter en heldag med frisk luft och nya intryck!

 

[Bild]

Efter god middag och nattning av liten kille körde vi igång med ytterligare en spelkväll. Den här gången blev det 3 raka vinster till mig! Jag vann alla kvällens omgångar vilket inte är till vanligheterna. Skoj, oj så skoj! (Klassiskt citat ur Adam o Eva)

teresemedmera


Läs mer om mig här!

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Mars 2016 >>>

Sök i bloggen

Another language?

Instagram

   


Ovido - Quiz & Flashcards