Alla inlägg den 7 juni 2016

Av Terese - 7 juni 2016 21:09

Söndag. Varm förmiddag. Momo satte ihop ett träningspass till Niklas i trädgården medan vi andra slappade och tittade på.

Pojkarna fick bada lite för att svalka sig.

Efter lunch åkte vi till Jonsereds Trädgårdar uppe vid Jonsereds Herrgård. Vi fikade på gårdscaféet, kollade på deras odlingar, tog en titt inne i herrgården som var öppen för allmänheten dagen till ära, gick till stranden där Otis tog ett bad och avslutningsvis lyssnade vi på Timo Räisinen som höll en utomhuskonsert.

Till kvällen grillade vi burgare och hängde på altanen. Maria och Andreas kom också över. Jordgubbar från Jonsered till dessert. Caspian slocknade vid sju men Otis höll sig vaken till halv tolv.

Av Terese - 7 juni 2016 20:07

Lördag. Först upp är såklart Caspian och jag men ganska snart därpå kom alla de andra ner också. Gemensam frukost och sedan åkte Momo iväg till crossfiten på medlemsdag.
Vi andra gick en sväng ner till hinderbanan vid skolan och lekte lite.. Otis vann såklart och belönades med en guldmedalj (fylld m choklad).

Lunch hemma på altanen då jag lagade en egen variant av moussaka och sedan lite gungor på det.

Niklas och Johanna gjorde sig redo för att åka in till stan för att träffa några kompisar innan Håkan Hellström konserten. I samma veva kom Maria och Andreas.
På eftermiddagen promenerade vi ner till Aspen för lite bad.

Ett stopp på ICA på hemvägen för att köpa lördagsgodis och vad vi behövde för att fixa middagen. Otis hade fått bestämma middagsmaten och det blev våfflor.

Niklas, Johanna och Otis hade med sig bland annat en Bobbycar till Caspian som han provkörde.

Efter att barnen fått leka av sig lite och sedan nattats (Maria nattade Otis och jag Caspian) betade vi av några avsnitt av tv-programmet Outsiders innan Maria och Andreas for hem.
Niklas och Johanna kom med taxi närmare 01 på natten men då sov vi andra gott.

teresemedmera


Läs mer om mig här!

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Another language?

Instagram

   


Ovido - Quiz & Flashcards